Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Garnacha, Cabernet Sauvignon, Merlot, Cariñena.
Clos de L Obac is een wijn uit Priorat
Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
Clos de L’Obac heeft 14 maanden houtrijping gehad op Frans eiken.
Complexe volle expressieve wijn. Zwart rijp fruit, mineralen, een vleugje kruiden, fraai geïntegreerde tannines en een afdronk met kielzog.
Uitstekende combinatie met rundvlees, lam, stoofschotels, wild, ossehaas, geroosterd/gegrild vlees, jamon en harde kazen.
De optimale drinktemperatuur voor Clos de L’Obac is 16°C.
The Wine Advocate:
''The 2010 Clos de l’Obac, a blend of red Mediterranean and French grapes, is more serious, with a restrained nose showing balance and hints of elegance, combining the ripe black fruit with the sweet spices and some forest floor notes. However, the palate seems to lack the freshness I have found in other 2010s and the tannins seem to be drying up the fruit a little bit, so I’d opt for drinking this on the younger side with some powerful food. Drink now-2016. "
Luis Gutiérrez, 27th Feb 2014
Parker punten | € 91,00 |
---|---|
Wijnsoort | Rood |
Wijnhuis | Cellers Costers Siurana |
Wijnstreek | Priorat DOCa |
Druivensoort | Cabernet-Sauvignon, Cariñena / Mazuelo, Garnacha tinta, Merlot |
Alcohol % | 13.0 |
Inhoud in cl | 75 |