Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 0655540424

Clos d Agon Negre 2014 75cl

 
2013
92
 
2013
93

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Clos d Agon Negre 2014 75cl

Cabernet Sauvignon, Syrah, Cabernet Franc, Petit Verdot.

Clos d Agon tinto is een wijn uit Cataluna

Clos d Agon tinto heeft  7 maanden houtrijping gehad. 
Clos d Agon tinto is een goed toegankelijke rode wijn. Rijp fruit, een vleugje kruiden, balsamico, tabak en een mooie lange afdronk.
Nu op dronk, maar kan zich tot 2020 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Clos d Agon tinto is 16°C.  

The Wine Advocate: about tthe 2013
"The regular 2013 Clos d'Agon Tinto shows a similar profile of generous oak in the shape of sweet spices, smoke and incense over a core of balsamic and berry notes. The blend is 50% Cabernet Franc, 29% Syrah, 11% Petit Verdot and 10% Cabernet Sauvignon and the élevage was, as in other reds, 17 months in 40% new French oak barrels. The multi-grape blend and the high percentage of new oak give it a slightly international profile. But in its style, it's nicely crafted and shows good balance."
Luis Gutierrez, Okt 2016

 

64,14

Clos d Agon Negre 2014 75cl

Inhoud in cl 75
Alcohol % 14.5
Druivensoort Cabernet Franc, Cabernet-Sauvignon, Petit Verdot, Syrah
Wijnstreek Cataluna DO
Wijnhuis Clos d Agon
Wijnsoort Rood
€ 64,14 € 53,01 excl. btw

X

Voeg nog € 300,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

Cabernet Sauvignon, Syrah, Cabernet Franc, Petit Verdot.

Clos d Agon tinto is een wijn uit Cataluna

Clos d Agon tinto heeft  7 maanden houtrijping gehad. 
Clos d Agon tinto is een goed toegankelijke rode wijn. Rijp fruit, een vleugje kruiden, balsamico, tabak en een mooie lange afdronk.
Nu op dronk, maar kan zich tot 2020 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Clos d Agon tinto is 16°C.  

The Wine Advocate: about tthe 2013
"The regular 2013 Clos d'Agon Tinto shows a similar profile of generous oak in the shape of sweet spices, smoke and incense over a core of balsamic and berry notes. The blend is 50% Cabernet Franc, 29% Syrah, 11% Petit Verdot and 10% Cabernet Sauvignon and the élevage was, as in other reds, 17 months in 40% new French oak barrels. The multi-grape blend and the high percentage of new oak give it a slightly international profile. But in its style, it's nicely crafted and shows good balance."
Luis Gutierrez, Okt 2016