Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
100% Tempranillo.
Carmelo Rodero roble is een wijn uit Ribera del Duero
Carmelo Rodero roble heeft 9 maanden houtrijping gehad op Frans en Amerikaans eiken.
Carmelo Rodero roble is een krachtige, volle rode wijn. Rabarber, frambozen, subtiele tannines en een aangename afdronk.
Uitstekende combinatie met rundvlees, lam, stoofschotels, wild, ossehaas, geroosterd/gegrild vlees, jamon en kaas.
De optimale drinktemperatuur voor Carmelo Rodero roble is 16°C.
Smaakprofiel | Rood: middelzwaar & fruitig |
---|---|
Parker punten | € 0,00 |
Wijnsoort | Rood |
Wijnhuis | Rodero s.l. |
Wijnstreek | Ribera del Duero DO |
Druivensoort | Tempranillo |
Alcohol % | 13.0 |
Inhoud in cl | 75 |