Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 0655540424

Ars collecta (pack 2amp+2copas) 75 cl 2015

 
2015
92

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Ars collecta (pack 2amp+2copas) 75 cl 2015 Pinot Noir 45% Chardonnay 45% Xarel·lo 10% Mooie begeleiding bij lichte vis of vleesgerechten, al dan niet gekruid. Het combineert ook met barbecues en licht gerookt voedsel; bladerdeeg gebak en zoute pasta's maken ook een goede koppeling. Het kan ook worden geserveerd met Japanse, Chinese en Peruaanse gerechten. Oog: Verrassend bleek. Er zijn geen strotonen of symptomen van oxidatie; aanhoudende bellen vormen een romige kroon die lange tijd in het glas aanhoudt. Neus: Noten van veroudering op de neus, zoals brioche, brooddeeg en gisten, maar ook van witte bloemen, amandel- en vlierbessen, rijp fruit en aardbeien; een orkest van sensaties. Mond: Romig in de mond door de fijne bubbels, hoge dichtheid door zijn keldertijd, goede definitie, balans en vitaliteit.
49,79

Ars collecta (pack 2amp+2copas) 75 cl 2015

Inhoud in cl 75
Alcohol % 11.5
Druivensoort Xarel.lo
Wijnstreek Cava DO
Wijnhuis Codorniu
Wijnsoort Cava
€ 49,79 € 41,15 excl. btw

X

Voeg nog € 300,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie
Pinot Noir 45% Chardonnay 45% Xarel·lo 10%

Mooie begeleiding bij lichte vis of vleesgerechten, al dan niet gekruid. Het combineert ook met barbecues en licht gerookt voedsel; bladerdeeg gebak en zoute pasta's maken ook een goede koppeling. Het kan ook worden geserveerd met Japanse, Chinese en Peruaanse gerechten.

Oog: Verrassend bleek. Er zijn geen strotonen of symptomen van oxidatie; aanhoudende bellen vormen een romige kroon die lange tijd in het glas aanhoudt. Neus: Noten van veroudering op de neus, zoals brioche, brooddeeg en gisten, maar ook van witte bloemen, amandel- en vlierbessen, rijp fruit en aardbeien; een orkest van sensaties. Mond: Romig in de mond door de fijne bubbels, hoge dichtheid door zijn keldertijd, goede definitie, balans en vitaliteit.
naar boven Andere producten van wijnhuis Codorniu