Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 0655540424

Succes Experiencia Parellada 2019 75cl

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Succes Experiencia Parellada 2019 75cl

100% Parellada.

Succes Experiencia Parellada komt uit Conca de Barbera

Succes Experiencia Parellada is een 100% Parellada wijn met aroma's van rijp wit fruit, kruiden, mineralen, bloemen, heeft mooie zuren en een aangename afdronk.

Uitstekende combinatie met vis, speciaal in combinatie met rijst, asperges en schelpdieren. K
an het beste geserveerd worden op 8-10°C. 

The Wine Advocate:

" The 2014 Experiència Parellada is a young, unoaked white produced with Parellada, one of the classical grapes for Cava, a pale and fruit-driven wine with a nose of apples and pears and some funk, in a sort of 'natural' way. Perhaps it's that the wine macerated with the skins and got some extra aromas and a little oxidative character, like bruised apples. Ironically in the palate it's fresh and light and it will go well with light food. Rather unusual. 5,300 bottles produced."

Luis Gutiérrez, Jun. 2015. 

 

12,57

Succes Experiencia Parellada 2019 75cl

Inhoud in cl 75
Alcohol % 11.5
Druivensoort Parellada
Wijnstreek Conca de Barbera DO
Wijnhuis .
Wijnsoort Wit
€ 12,57 € 10,39 excl. btw

X

Voeg nog € 300,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

100% Parellada.

Succes Experiencia Parellada komt uit Conca de Barbera

Succes Experiencia Parellada is een 100% Parellada wijn met aroma's van rijp wit fruit, kruiden, mineralen, bloemen, heeft mooie zuren en een aangename afdronk.

Uitstekende combinatie met vis, speciaal in combinatie met rijst, asperges en schelpdieren. K
an het beste geserveerd worden op 8-10°C. 

The Wine Advocate:

" The 2014 Experiència Parellada is a young, unoaked white produced with Parellada, one of the classical grapes for Cava, a pale and fruit-driven wine with a nose of apples and pears and some funk, in a sort of 'natural' way. Perhaps it's that the wine macerated with the skins and got some extra aromas and a little oxidative character, like bruised apples. Ironically in the palate it's fresh and light and it will go well with light food. Rather unusual. 5,300 bottles produced."

Luis Gutiérrez, Jun. 2015. 

 

naar boven Andere producten van wijnhuis .